Healingsessie

Een healingsessie ondersteunt je op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Wanneer er blokkades ontstaan (bijvoorbeeld door onverwerkte emoties), kan je levensenergie niet goed meer stromen, wat tot verschillende klachten kan leiden zoals stress, hoofdpijn, vermoeidheid of erger.

Ik help je graag om je energie weer beter te laten stromen en jou weer in balans te brengen. Een healingsessie helpt je om te aarden en je energieveld op te schonen, waardoor je je direct rustiger, positiever en lichter voelt.

 

Waar kan een healing bij helpen?

Z

Fysieke klachten

Denk aan migraine, allergie, vermoeidheid, verkoudheid, lichamelijke pijn, astma, hoge bloeddruk, maag en darmproblemen.
Z

Emotionele en Mentale klachten

Zoals burnout, angsten, stress, depressie, trauma, rouw en verslavingen.
Z

Als energetische reiniging

Ter ontspanning

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de healing sessie reinig ik je energieveld op die plekken die uit balans zijn, zodat je energie weer goed kan stromen. Jij mag je helemaal ontspannen en hoeft verder niets te doen. Je kunt sensaties zoals warmte of tintelingen voelen. Ook kan het zijn dat er emoties loskomen of dat je bepaalde inzichten krijgt. Na de sessie voel je je vaak mentaal & fysiek diep ontspannen en meer in contact met jezelf.

Behandeling op afstand
Alles is energie en daardoor is alles met elkaar verbonden, ook jij en ik. Zodoende kan ik een behandeling ook op afstand geven, dat is net zo effectief. Tijdens de healing stem ik me af op jouw energie en verder ga ik te werk alsof je live voor me zit.
Het contact vooraf verloopt telefonisch of via videobellen.

{

Femke

Mijn zoon van 3 jaar liep al lange tijd met eczeem op zijn hele lijf. Met name in de winter was het drama. En welk zalfje ik ook probeerde, het haalde niets uit. Toen Sylvie startte met de behandeling was zijn huid zo snel weer gezond dat ik mijn ogen bijna niet kon geloven! En dat is tot nu toe zo gebleven, Yes!

Femke

Daarnaast heeft ze hem ook geholpen op het niet eten van groenten. Want echt, wat ik ook probeerde, die 3 jarige van mij kreeg ik met geen enkele mogelijkheid aan het eten van groente. Met hulp van Sylvie kregen we snel meer onderliggende inzichten in het probleem en zien we nu nog steeds met stapjes ontwikkeling in het eten van groentes. We zijn zo ontzettend blij en dankbaar dat we hulp hebben gekregen van deze fantastische lieve vrouw. 

Kosten

?

Volwassenen

€ 44,- per behandeling

?

Kinderen (tm 12 jaar)

€ 33,- per behandeling 

Benieuwd geworden naar een healing?