Projectmanagement

Zaken organiseren, plannen en structureren zijn als een tweede natuur voor me. Dat kwam goed van pas in de vele projectmanagement rollen die ik heb gehad. De type projecten die ik heb begeleid variëren van software implementaties tot marketing campagnes, met name op het gebied van e-mail. Zo was ik verantwoordelijk voor campagnes van oa. Greenpeace, Audi, Volkswagen en Emté Supermarkten.

Daarnaast heb ik veel ervaring met het organiseren van bedrijfsprocessen, zoals het inrichten en optimaliseren van werkwijzen en het aansturen verschillende teams. Ik kan jou als ondernemer helpen om je (nieuwe) bedrijf goed neer te zetten en ook kan ik werkzaamheden van je overnemen, zodat jij je op het ondernemen kan richten.

In mijn werk ligt de focus natuurlijk op de kwaliteit en de resultaten, maar ik let ook vooral op de manier van werken en hoe zaken nog beter kunnen. Mijn kracht daarbij is mijn heldere blik waarmee ik situaties en mensen goed kan doorgronden en snel doorheb wat er nodig is om iets óf iemand optimaal te laten functioneren. En met name daar haal ik veel energie uit; als een team door een fijne onderlinge samenwerking tot mooie resultaten komt.

Heb jij een project waar je de hulp van een ervaren projectmanager bij kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met me op.

Wat ik voor je kan doen

Z

Begeleiden van projecten

Z

Begeleiden van marketingcampagnes

Z

Organiseren van bedrijfsprocessen

Z

Creëren van overzicht en structuur

Z

Verbeteren van werkwijzen

Z

Aansturen van een team

Z

Of gewoon als sparringspartner

{

Marieke van Meijeren

Sylvie heeft mijn bedrijf geholpen in het van een offline school met dagelijks 10 lessen per dag te brengen naar een online bedrijf. Met een gedrevenheid is zij begonnen aan die taak en heeft al haar kunde losgelaten op het maken van bedrijfsprocessen, analyses, rapportages.

En wat vooral een verademing was, was een gestructureerde organisatie met collega’s die meer op hun plek zijn gaan staan en daardoor meer gingen floreren in hun vak en passie.

Ja, ik raad iedereen Sylvie aan, als je jouw bedrijf wilt laten (her) organiseren, structureren met een zachte hand en doortastendheid. Je zal ervan groeien, en zo ook je bedrijf.

Evelien de Jong

Sylvie heeft de orde en structuur aangebracht die noodzakelijk was voor wilikeenkind.nl om te groeien van startup naar volwassen bedrijf.

Dat betekent mailfunnels inrichten, systemen voor onboarding en de trajecten, agendabeheer en planning.  Kortom structuur en strategie aanbrengen, daar is ze goed in.
Mijn creatieve bende is nu, dankzij Sylvie een geoliede machine.
Ze heeft verstand van zaken, stuurt anderen aan (sitebouwer en social media), denkt mee, denkt vooruit en werkt zelfstandig.
Plus prettig in de omgang, slim en grappig en leergierig. Ik beveel haar van harte aan.

Hoe werk ik?

Samenwerken kan op een aantal manieren, neem contact met me op voor een kennismaking.

?

Brainstormsessie

Wanneer je graag eens de operationele uitdagingen binnen je bedrijf wilt bespreken, boek dan een brainstormsessie. Samen komen we tot een plan om alles weer soepel te laten verlopen.

?

Freelance

Voor een een korte of langere tijd ben ik flexibel inzetbaar.
?

Interim

Voor tijdelijke ondersteuning in verband met het vervangen van een medewerker of ter overbrugging van een periode.

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?